Z-ca przywódcy
Mam taki skromny temat do dyskusji... czy nie wprowadzić jakiegoś warnowania (ostrzeżeń) dla członków sojuszu. Ostatnio kilku co chwila używa Rundmail (wysyłanie do wszystkich). Dziś dostałem wiadomość od chyba tolek'a z treścią, że wyjeżdża na 2 dni i coś jeszcze, o tym niżej. To nie jest jakaś super krytyczna wiadomość, by zaraz pisać z nią do wszystkich.
Dwa - w wiadomości zapisał, że jak wróci to robimy rozwałkę na serwerze. No i za przeproszeniem... po chuj? Wyraźnie regulamin mówi - atakuj tych, z którymi sobie poradzisz. A ja tu widzę drugiego bushiego - który zaatakuje wszystko wokół, bo jest w _T_ i potem będzie kwiczał o pomoc. Moim skromnym zdaniem takich userków należałoby karać lub zagrozić usunięciem.
Z-ca przywódcy
tego to bym wyjebal odrazu jakies dziecko;/
jak chce sie bic niech zacznie ale sam...
i jak taki grozny to niech zalozy swoj sojusz i nam wojne wypowie:)
a system kar i ostrzezen chyba naprawde trzeba wdrozyc na forum:)
Z-ca przywódcy
Popieram, też myślę, że to dziecko, do tego niewyżyte. I na pewno jeszcze nie raz wystawi nasze nerwy na próbę... Ogólny pomyśł zlikwidowania głupoty też mi się podoba
Przywódca
Już robie porządki.
Na razie Tolek i Safemod zostaną upomnienia - jeden i drugi strzela massy, a żaden nie zajrzał na forum.
Po to właśnie prowadzę statystki odwiedzania forum.
Uporządkuje jeszcze parę spraw z atakami i innymi rzeczami, żeby wszystko było jasne.
Z-ca przywódcy
Kolejny jeden "Witam wszystkich na sojuszu" czy coś takiego...